Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Roel C. Verburg in actie!

Roel C. Verburg

Als een van de weinige stand-up comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek.


Spelend in stand-up comedy gezelschap de Comedy Explosion en gewapend met zijn Flying V gitaar speelde Roel met groot succes in vele theaters en kroegen, maar ook op festivals als Mysteryland, De Zwarte Cross en Lowlands. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes altijd een rustpunt in de voorstelling vormen, gaan bij Roel de grappen in hoog tempo door.

In 2010 ging zijn eerste avondvullende cabaretprogramma in premiere getiteld Roel C. Verburg – De Naam Zegt Het Al. In 2012 bracht hij zijn eerste CD ‘Liedjes Voor De Kater’ uit die in Elsevier werd omschreven ‘In de traditie van Hans Dorrestijn met de muzikale kwaliteit van Spinvis’.

In 2012 was Roel bijna wekelijks live met een liedje op 3FM te horen tijdens de Freaknacht met Giel Beelen, traditioneel om 2:02 uur (ook op Ned.3).

Op 28, 29 en 30 november: CD-presentatie van Het Gele Album; over het leven als nerd, tijdreizen, het zusje van je vriendin, een teleurgesteld buitenaards wezen en andere vervreemdende zaken. Met Roel C. Verburg, Ronald Verberkmoes, Rutger Verberkmoes, Cinthia de Neef, Joyce Ingerman en Peer Thielen en Dick de Waal. Na het optreden signeert de band cd's en lichaamsdelen. Tot ziens, in het Comedy Theater Amsterdam!

Klik hier voor meer over Roel C. Verburg